Barion Pixel

Szállítási és Fizetési feltételek

Szállítási Feltételek

Foxpost kézbesítés szekrénybe

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termekeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted.

Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Akár 1 munkanap alatt átveheted! Miután elhelyeztük a csomagautomatában, a FOXPOST 1 munkanap alatt kiszállítja az általad választott másik automatába. 

Ingyenes visszaküldés: csomagodat az átvételtől számított 14 napig még teljesen ingyenesen visszaküldheted FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vetted át). Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Hol találod? Országosan már több mint 60 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül!  FOXPOST csomagautomaták listája » (link: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/)

Így vedd át a csomagod: https://foxpost.hu/csomagatvetel

Foxpost futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszáma: 06-1-999-0-369.

Hétfőtől – Péntekig: 08:00-20:00

Szombat – Vasárnap: Műszaki ügyelet 09:00-18:00

Csomagkövetés:https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

Házhozszállítás foxpost-tal

A FOXPOST a csomagot egy futárcégnek adja át, és velük együttműködve juttatja el az ajtódig. A megoldás kényelmesebb, ám tovább tart, mint az automatába való kézbesítés, és magasabb a költsége is.

Szállítási idő: a futárcégnek való átadástól számított 2-3 napon belül. Munkaszüneti és ünnepnapokon a kiszállítás szünetel. Bizonyos terheltebb időszakokban a kiszállítás elhúzódhat (pl. karácsonyt megelőző napokban).

Nem kell egész nap készenlétben lenni, 2 órás időintervallumban kézbesítik a házhoz rendelt csomagot. A küldemény érkezéséről SMS-ben és e-mailben értesítést küldenek, amely tartalmazza a futár telefonszámát és az utánvétel összegét is. A futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, illetve meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is. A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését egymást követő munkanapokon.

Sikertelen kézbesítés esetén e-mail és sms útján értesítést küldenek a kézbesítés eredménytelenségéről, majd a futár még egy alkalommal megkísérli a csomag kézbesítését. A futár elérhetősége a csomag érkezéséről szóló e-mail és sms értesítésben megtalálható, így szükség esetén a címzett egyeztethet vele a kézbesítés időpontjáról. Ha a futár valamilyen oknál fogva nem elérhető hívd az ügyfélszolgálatot.

Utánvét estén a futárnál készpénzben vagy bankkártyával tudsz fizetni.

Foxpost futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszáma: 06-1-999-0-369.

Hétfőtől – Péntekig: 08:00-20:00

Szombat – Vasárnap: Műszaki ügyelet 09:00-18:00

Csomagkövetés:https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

Személyes átvétel, vagy a termékek megtekintése

A Vándorbolt kizárólag webshopként működik, ezért a személyes átvételre, vagy bemutatóteremben történő megtekintésre nincs lehetőség. Épp ezért az ügyfeleket törvényben előírt garancia védi. Amennyiben elégedetlenek a megrendelt termékkel, azt 14 napig visszaküldhetik a webshop számára, és visszakérhetik a befizetett vételárat és szállítási költséget.

A Vándorbolt ezt a garanciát kiterjesztette a vásárlást követő teljes 1 hónapra.

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül

Mi az a Barion: A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A Bankkártyás fizetés adatai nem kerülnek a Vándorbolt rendszerébe, a fizetés teljes egészében egy az MNB által ellenőrzött, és biztonságos szolgáltató felületén történik.

bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizetés utánvéttel és előreutalással

Az oldalon lehetőség van banki átutalással való fizetésre is.  Az átutalás részleteit a rendelést követően e-mailben küldjük ki.

Az oldal lehetőséget biztosít az utánvétes rendelésre is. Itt azonban egy 500Ft-os kezelési költséget is felszámítunk.

Kosár
×
×

Cart

Ingyenes első szállítás

Iratkozz fel a kuponért!

Az első kiszállítás így ingyenes lesz.

Iratkozz fel most, hogy kiküldhessük e-mail címedre az ingyenes első szállítás kuponkódot!

Feliratkozóink ezen túlmenően az év során több alkalommal is különleges kedvezményeket élvezhetnek.